Program

Med mindre det står noe annet, holdes samlingene i Bymisjonssenteret i Tøyenkirken, Herslebsgate 43 på Grønland / Nedre Tøyen i Oslo.

1231

Om du kommer med offentlig transport, kan du ta buss nummer 60 og gå av ved holdeplassen “Tøyenkirken”. Ellers er det bare en kort spasertur opp Tøyengaten eller Motzfeldtsgate fra Grønland T-banestasjon.

Parkering anbefales ved Munkmuseet, 4-5 min spasertur ned Tøyengata.
Her finner du kart som viser hvor lokalene befinner seg.
Om du har spørsmål angående pot luck og bidrag til pot luck se under “Pot Luck”.
Januar 2011
fredag 29. januar kl. 18:30 Kabbalat Shabbat med Pot Luck middag. Vi starter med en mini-gudstjeneste. kl 19 blir det pot-luck middag med kiddush (velsignelse over vin eller druesaft) og hamotzi (velsignelse over brød). Ta med bidrag til pot-luck. Skal være vegetar eller kosher-melk.

Februar 2011
fredag 25. februar kl. 18:30 Kabbalat Shabbat med Pot Luck middag. Vi starter med en mini-gudstjeneste. kl 19 blir det pot-luck middag med kiddush (velsignelse over vin eller druesaft) og hamotzi (velsignelse over brød). Ta med bidrag til pot-luck. Skal være vegetar eller kosher-melk.

Mars 2011
lørdag 19. mars kl. 15:00 Purim fest. kl 15-15:30 bir det tid til å komme i Purim-stemning ved å spise hammentaschen og å sminke seg. Kl: 15:30 starter vi med lesing av Megillah (Ester’s Bok). Etterpå blir det Pot Luck. Kom i kostyme og ta med vegetar eller kosher-melk bidrag til potlucken og en skrangle eller annen “bråkmaker” for lesingen av Megillah.